Na de Kindvak was er voor mensen die werkzaam zijn in het onderwijs een tweede gelegenheid om de Multibox® van dichtbij te bekijken. Op de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) van 25 t/m 29 januari 2011 in Jaarbeurs Utrecht konden docenten en andere geïnteresseerden op de stand van Janssen-Fritsen zich laten informeren over de voordelen van de Multibox® en Guppiesport®. De NOT is dé vakbeurs voor alle vormen van onderwijs. Het leuke van de NOT is dat iedereen de kans kreeg om de materialen ook echt aan te raken en te voelen.

Tijdens de NOT werd aan docenten en directies uit het primair-, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs gedemonstreerd hoe je het klimtoestel kunt combineren met allerlei andere materialen, zoals een bank en het sterwandrek. Er was veel interesse in het innovatieve opbergmeubel en klimtoestel in één. Bezoekers van de stand reageerden erg enthousiast en velen grepen de kans om een afspraak te plannen en zich aan te melden voor de nieuwsbrief.


De volgende NOT is in 2013. Dan brengen exposanten weer het uitgebreide aanbod van producten, diensten, lezingen en presentaties.

Voor meer informatie: www.not-online.nl